top of page
Recent Posts

Ushqimi para ushtrimeve

Ne do të përsërisim se: Nëse hani ushqim dhe gjëra te keqija ateher do të jetë kundërproduktive, dhe mund të ndiheni i dobët. Pra, hani ushqim dobishem, të mirë dhe do ta maksimoni energjinë tuaj. Zakonisht duheni të hani 45 minuta para se te ushtroni

Disa sugjerime që ti hani para ushtrimeve: Banane, fruta dhe jogurt, bukë te zezë

Featured Posts
bottom of page