top of page

Back exercises, bodybuilding, fitness, how to work out, back workout, pullups, chinups

Ushtrime per shpine 

 

Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve per shpinë aq më shumë muskujt i ve ne punë.


Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon qdo jav

 

 

Fillimi i faqes - shpin
ushtrime per shpin, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime për shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë

back workout, back, gym, pullups, fitness, how to work out your back

ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë

back workout, pulldowns, lats, working your back, gym, bodybuilding, fitness

ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
ushtrime per shpin, ushtrime fitnesi, ushtrime per shpinë
Ushtrime per bicep, ushtrime per biceps, ushtrime per duar
bottom of page