top of page

 


Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve aq më shumë muskujt i ve ne punë.
Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon qdo jav

shoulder workout, shoulders, gym, bodybuilding, fitness, overhead press

Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
Ushtrime per krah
ushtrime per krah

Ushtrime për Krahë

shoulder workout, shoulders, gym workout, bodybuilding, how to work out shoulders

ushtrime per krah
ushtrime per krah
traps
bottom of page