top of page

tricep workout, gym, bodybuidling, how to work out your triceps, tri work out, pulldowns, skull crushes, tricep

 

Ushtrime per Tricepc

 

Sa më shumë që të keni llojshmeri gjat ushtrimeve per tricepc aq më shumë muskujt i ve ne punë.

 


Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon do jav

 

*Shpina duhet te qendroj drejt, kembent nuk i leni drejt por i beni pak gjunje.  Berrylat e dores i mbani sa ma afer vetit dhe pastaj e beni ushtrimin.  Mos u mundoni te qoni pesh te renda se nu do ta beni ushtrimin korekt dhe nuk e ushtroni muskulin e duhur, tricepcin.  Forma eshte shum e rendesishme kur ushtroni.  Nisjani me pesh te leht dhe gradualisht me kohe e rritni peshen.

1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

 

2.  Ushtrimi i dyte eshte shum i pelqyer nga ata qe ushtrojn fitness.  Edhe ketu po e ceki edhe nje her se pesha eshte shum me rendesi, perdoreni pesh qe mund ta qoni pa problem dhe keshtu e ushtroni muskulin e duhur.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.  Mbajeni nder mend se ne ket ushtrim prej krahut e deri te mbryli i dores ajo pjes e dores eshte e palevizshme.  Levizja behet vetem prej brrylit e deri te shpatulla e dores.  Nje ushtrim shum i mir per tricep
                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.  Ne ushtrimin # kater eshte e rendesishme qe ta mbani shpinen drejt dhe poashtu levizet vetem presa e dores prej brrylit e te shpatulla e dores.
        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5.  Duart sa ma afer njeri tjetres dhe shtyni peshen perpjet.

Tricep fillimi i faqes
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc
ushtrime per tricep, tricepc

Dhe disa varianta tjera per llojshmeri

 

ricep workout, dips, how to work out your tricep, gym, bodybuilding, fitness

tricep workout, triceps, working out, dips, kickbacks, gym, bodybuilding

bottom of page