top of page

Ushtrime per Bicepc

 

Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve per bicepc aq më shumë muskujt i ve ne punë.
Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon qdo jav

ushtrime per bicepc, ushtrime per bicep, ushtrime per duar
ushtrime per bicepc, ushtrime per bicep, ushtrime per duar
ushtrime per bicepc, ushtrime per bicep, ushtrime per duar
ushtrime per bicepc, ushtrime per bicep, ushtrime per duar

bicep workout, how to work out your biceps, gym, bodybuilding, fitness, curls, hammer curl, preacher curl

Ushtrime per bicep, ushtrime per biceps, ushtrime per duar

bicep workout, cable cross over, hammer curls, curls, bodybuilding, gym, working out

Ushtrime per bicep, ushtrime per biceps, ushtrime per duar
Ushtrime per bicep, ushtrime per biceps, ushtrime per duar
forearms
bottom of page