top of page

Yoga - Zgjatja e krahëve


Ky ushtrim është e mir në lehtësimin e stresit dhe tensionin mbi shpatullat tuaja, si dhe prapa të gjithë pjesën e sipërme - shpinës. Mëso se si të bëjë një zgjatje te krahëve në këtë seksion. Ju do të duhet një rrip të gjatë për këtë. 
 

1. Uluni në ndonjë pozitë të qetë i drejtë. Mbajeni rrip dhe shtrijë duart tuaj përpara. Duke marur frymë, lëvizin krahët tuaj deri sat ata janë lart, dhe nxjerr ajrin jasht duke i sjell duart prapa jush. 

2. Koordinojë këtë lëvizje me frymarrjen tuaj, duke bërë lëvizje të qetë.Sigurohuni rrip është mjaft e gjatë dhe duart tuaja mjaft larg njëri-tjetrit, kështu që ju mund të mbani krahët e tua. Nëse ju nuk mund të mbajë krahët drejt, zgjasin rrip.

bottom of page