top of page

Yoga - Krahët
 

Shumë njerëz kanë tension në qafat e tyre dhe supet, duke çuar në ngurtësi, sjellje e keqe, dhe tensioni dhimbje koke. Në këtë seksion, të mësojnë një stërvitje që do të lehtëson tensionin mbi supet tuaja. 
 

 1. Bëni këtë ushtrim ngadalë dhe për të mbajtur shpinë tuaj drejt dhe qafën tuaj relaksuar.

 2. Ngritja shpatullën e djathtë, pastaj heq dorë poshtë.

 3. Ngritja shpatullën e majtë, pastaj heq dorë poshtë.

 4. Ngritja e dy shpatullat në të njëjtën kohë, pastaj rënia e tyre poshtë përsëri.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

bottom of page