top of page

Mirë Se Vini

Mirë se vini në Ushtro.com.  Me që keni vizituar këtë websajt dmth keni vendosur të ushtroni fitness.  Ky është hapi i parë dhe më i rëndësishem.  Mos hezitoni të shkoni në palester ose mos të ju vjen mare se secilit prej nesh kemi kaluarë ne këto faza ,kur kemi shkuar për herë të parë në sallen e fitnesit.  Nuk shkoni për të ushtruar për dike tjetër por shkoni për të ushtruar per veti, dhe me hapa të vegjël dhe të sigurt do të arritni qëllimin e caktuar.  Këtu do të gjeni qdo gjë qe ju nevojitet për të ja filluar të ushtroni bodybuilding dhe fitness.  Do të kemi qdo ushtrim që ekziston që të keni llojshmëri në trajnim.  Sa më shumë që i ndryshoni ushtrimet më shumë ju do të shihni rezultate.  Do të kemi foto  për cdo ushtrim dhe shpjegimet se si bëhen. 

Sporti i bodybuilding apo fitness është sport që merr kohë.  Nuk mundesh të dalloni ndryshime në trupin e juaj si tja filloni të ushtroni, merë kohë dhe diciplin.  Ushtrimet jan vetën 50% te rrugës për një trup të mrekullushëm, ushqimi është 50% tjeter.  Eshte shum me rendësi që të merni ushqim të ballancuar me protein, karbohydrate, kalori, yndyra, fibra dhe vitamin të nevojshem.  Në këtë website do të zbërdhejm se cilat ushqime janë më të mira për trup e cilav ushqime ti shmangeni.   

Disa pika te rëndësishme:

Trupi i cdo personi është i ndryshëm, prandaj jo një ushtrim ndikon në të njejtën mënyrë në krejt personat. 

Rezultaten nuk arriten pas 1 muaji apo 2, duhet kohë dhe diciplin.  Nvaret se qfarë rezultate dëshiron nga trupi juaj psh (bodibilding, humbje te peshes, apo vetëm kondicion), do ti arritni të gjitha vetëm mos humbni shpresen.

Gjumi është shumë i rëndësishm për rezultate në gym.  Ju nevojiten më së pakti 7-8 ore në ditë. 

Ushqimi më i rëndësishm për muskuj është proteina. 

Duhet të ushtroni 4-5 ditë në javë që të arritni rezultatet e deshiruara.
 

 

Informata

INSTRUKTORET

Jemi nje ekip shoke qe kemi rreth 30 vjet experience se bashku ne sportin e fitnesit.  Jemi ketu qe te ju ndihmojm ne cfardo menyre dhe te japim keshilla. Mos hezitoni te na shkruani, ansje pytje nuk eshte e kote.   

ushtrime per fitnes
trainers

Zgjohu nga gjumi dhe USHTRO

KONTAKTO

Na dergoni nje email apo plotesojeni formen posht

Sukses! Mesazhi u pranua.

contact
bottom of page